Anadolu Kadın Gücü Derneği Eskişehir Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

Anadolu Kadın Gücü Derneği Eskişehir Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurulda, başkanlığa seçilen Gülçin Uzun, aldıkları görevin ve sorumluluğunu taşıdıklarını belirterek, Anadolu kadın gücünün yükünün ne kadar ağır olduğunun bilincinde olduklarını kaydetti.

Eskişehir'de örnek bir sivil toplum kuruluşu olmanın temelini, yapılan genel kurulda attıklarını ifade eden Uzun, şunları söyledi:

'Siz değerli üyelerimiz ve yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket ederek Eskişehir'de örnek bir sivil toplum oluşumunun temellerini bu genel kurulla atmış bulunmaktayız. Bu vesile ile genel kurulda bizi yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarına ve değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Böyle bir oluşumda başkanlık görevi gibi hassas bir görevde yer aldığım için onur duyuyorum.'

Uzun'un başkanlığında yeni Yönetim Kurulu, Esra Bahadır, Esma Gökçe, Yasemin Sayın, Emel Kapanoğlu, Aylin Öztürk, Nilseli Boran Sertkaya, Fatma Yurtseven Gökalp, Zehra Kiraz, Seval Sürücü, Elif İpek, Hicran Savaş Yıldırım, Ebru Saat, Sabina Mustafayeva ile Zehra Bozkır'dan oluştu.

Kaynak: AA