Tok Açıklaması 'Polisimizin Her Zaman Yanındayız'

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten çekinmeyen polisimizin her zaman yanındayız” dedi.

Tok Açıklaması 'Polisimizin Her Zaman Yanındayız'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve parti ilçe teşkilatı mensupları Gazi Polis Merkezini ziyaret etti. Köktaş, Tok, Varol ve beraberindekileri Gazi Polis Merkezi Amiri Fuat İlhan karşıladı.

“Polisimizin her zaman yanındayız" diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten çekinmeyen polisimizin her zaman yanındayız. Rabbim güvenliğimizi temin eden, huzurumuzu tesis ve muhafaza eden tüm polis ve askerlerimize güç ve kuvvet versin. Hain saldırılarda şehit düşen tüm polis ve askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gazi Polis Merkezi Amiri Fuat İlhan ise moral ziyaretinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve teşkilat mensuplarına düzenledikleri ziyaret için teşekkür etti.
Kaynak: İHA