Şoförler İstedi Taşdelen Yaptı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, vatandaşların ortak kullanım alanları olan okullar, ibadethaneler, karakollar, taksi durakları ve muhtarlık binalarında başlattıkları yenileme çalışmalarına dolmuş duraklarını da eklediklerini söyledi.

Şoförler İstedi Taşdelen Yaptı
Or-An semtinde 85 araç ve 170 şoförle vatandaşlara hizmet veren dolmuş durağının şoförlerinden 63 yaşındaki Raşit Özer, "Burası yabancı ülke temsilciliklerinin bulunduğu ve bürokratların ikamet ettiği bir yer olduğu için göz önünde bulunuyoruz. Ben 39 yıldır dolmuş şoförlüğü yapıyorum ve 15 senedir de burada vatandaşlara hizmet veriyoruz. Belediye Başkanımız sağ olsun bizi 15 yıllık çileden kurtardı" dedi.



"Mutluluk hepimizin hakkı"

Belediye hizmetlerini yerine getirirken halkın taleplerine, öncelik verdiklerini ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Biz halkımız mutluysa mutluyuz. Elimizde olan imkanlarla en iyisini yapmak, halkımızı memnun etmek çalışıyoruz. İhtiyaçları yerine getirdikçe, eksikleri giderdikçe biz de mutlu oluyoruz. Kimin nerede neye ihtiyacı varsa biz buna yetişmeye çalışıyoruz. Atatürk’ün ilçesi Çankaya’ya yepyeni hizmet alanları kazandırıyoruz. Kültür merkezlerinden sosyal yaşam alanlarına, kreşlerden Çankaya Evlerine, spor alanlarından Baharevlerine her yaştan Çankayalıya hizmet vermek için çalışıyoruz. Halkımız mutluysa biz de mutluyuz. Mutluluk hepimizin hakkı" diye konuştu.



Esnafın talebi karşılık buldu

Or-An semtinde yer alan Or-An Barış Parkı’nın açılışında park yanında bulunan dolmuş durağındaki şoförleri ziyaret eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, şoförlerin duraklarının yenilenmesi isteğini geri çevirmemişti. Or-An ve çevre bölgeye dolmuş hizmeti veren ve şoförlerin toplanma yeri olan durakta çalışmaları hızlandıran ekipler; içerisinde mutfak, tuvalet ve şoförlerin dinlenebileceği oturma grubunun olduğu konteyner durağı bitirmek üzere.
Kaynak: İHA