Sinpaş Yapı'dan 'Ev Aldıran Çadır Günleri'

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da 'Ev Aldıran Çadır Günleri' başladı Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Çelik: 'Yaklaşık 2 bin 650 konutun büyük kısmının satışını tamamladık. Geriye kalan 150 konutun satışı için yüzde 30 indirim fırsatı sunduğumuz, Altınoran Çadır Günleri'ni düzenledik. Etkinliğimiz 15 gün sürecek' '1+1 ile 5+1 şeklindeki evlerin satış fiyatı, 300 bin ila 900 bin lira arasında değişiyor'

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da 'Ev Aldıran Çadır Günleri' başladı.

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 43 yıldır konut sektöründe ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, 'Sektörde yine bir ilki gerçekleştiriyoruz ve çadırda ev satıyoruz. Bu proje, Türkiye'nin en büyük temalı konut projesi. İçinde pek çok farklı unsuru barındıran, yeşil ve sosyal alanları, kayak pistleri, yürüyüş alanı, macera vadisi gibi Ankara'da eşi benzeri olmayan unsurları barındıran bir projeyi tamamladık. Site içerisinde ilkokulun da bulunduğu bir yaşam alanı burası.' dedi.

Yaklaşık 2 bin 650 konutun büyük kısmının satışının tamamlandığını dile getiren Çelik, geriye kalan 150 konutun satışı için 'Altınoran Çadır Günleri' düzenlediklerini ve yüzde 30 indirim fırsatı sunduklarını söyledi.

Son dönemde konut satışlarına yönelik KDV ve banka kredileri faiz oranlarında indirim, kredi vadelerinin uzatılması gibi çeşitli düzenlemelerin yapıldığını anlatan Çelik, 'Biz de bugüne kadar yaklaşık 3 bin Ankaralıyı ev sahibi yaptık. Kalan evlerimiz için de Ankaralıları, 'ev bakmaya değil, ev almaya gelin' sloganıyla sunduğumuz fırsatı kullanmaya davet ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Çelik, bugün başlayan Çadır Günleri etkinliğine Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, 'Etkinliğimiz 15 gün sürecek. Yoğun ilgi dolayısıyla evlerin satışı tamamlanırsa etkinliği erken bitirebiliriz. 1+1 ile 5+1 şeklindeki evlerin satış fiyatı, 300 bin ila 900 bin lira arasında değişiyor. Fiyatlarımız, özelliklerine göre birim fiyatlarına bakıldığında bölgenin çok altında.' değerlendirmesinde bulundu.

Türk halkı için ev sahibi olmanın önemli olduğunu bildiren Çelik, günümüzde artık güvenlik, sosyal imkanlar, alışveriş alanı gibi unsurların ön plana çıktığını, söz konusu projede bu özelliklerin yer aldığını kaydetti.

Çelik, vatandaşların şirket bünyesinde vadeli şekilde veya banka kredisi kullanarak da ev sahibi olabileceklerini sözlerine ekledi.

- 'Yüzde 30 indirim kampanyasını değerlendirmek istiyoruz'

Altınoran Ev Aldıran Çadır Günleri etkinliğine katılan Zehra Akyüz, daha önceden baktığı Sinpaş konutlarında yüzde 30 indirim kampanyasını değerlendirmek amacıyla oğluyla birlikte geldiğini belirterek, kendisine ait evinin olduğunu ancak yatırım amaçlı ev almak istediğini söyledi. Akyüz, Sinpaş konutlarının bulunduğu mekanı ve konumunu beğendiğini dile getirerek, indirimden faydalanmak istediğini ifade etti.

Ertekin Çolak da eşi ve kızıyla birlikte ev bakmaya geldiklerini, fiyatların cazip olması halinde evlilik çağına gelen çocukları için ev almayı düşündüğünü kaydetti. Sinpaş konutlarını inşaat halindeyken gezme fırsatı bulduğunu anlatan Çolak, projenin tamamlanmış halini ilk kez gördüğünü ve çok beğendiğini belirtti.

Sinpaş konutlarının bulunduğu konum itibarıyla kendisine cazip geldiğini anlatan Çolak, içinde sosyal alanları da bulunduran sitede her şeyin düşünüldüğünü ifade etti.

- Altınoran hakkında

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da hayata geçirdiği Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran ile Ankara’nın konut anlayışını değiştirme hedefiyle konut ve yaşam kalitesini yükseltecek standartları da yeniden belirliyor. Türkiye’yi yeni bir yaşam konseptiyle tanıştıran Altınoran, bir konut projesinde ilk kez sosyal donatılarla yepyeni deneyimler kazandırıyor.

Altınoran içinde bulunan Altınoran Çarşı’da Starbucks, Mado, Which Cafe, Simitçi Dünyası, Home Kitchen, City Wok, Branca, Arabia Coffee ve 3M Migros gibi tüm ihtiyaçların karşılanacağı alanlar sunuyor. Vadi manzarasında spor ve yüzme imkanı sağlayan Sports International’da sporu yaşamın içine dahil ediyor. Yılın 365 günü kayak yapmaya imkan sağlayan ve projenin içinden teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland’e sadece site sakinleri değil tüm Ankaralılar ilgi gösteriyor.

Altınoran Çarşı’nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk, 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor. Proje ziyaretinde bulunan Ankaralıların fotoğraf çektirmek için ilk uğradığı yer Skywalk oluyor. Hayatlarında spor ve maceraya yer veren Altınoranlılar ise ExtremeLand ile metrelerce yükseklikteki yüksek ip parkurunda macera ve adrenalin keyfini yaşayacak. Altınoran bütün sosyal donatılarıyla sadece site sakinlerine değil bütün Ankaralılara hizmet veriyor.
Kaynak: AA