Siirt'te 'İnadına Değil İnandığım İçin Evet Platformu' Etkinliği

Platform sözcüsü Temiz: 'AK Parti için değil, gelecek ve umutlarımız için 'evet' diyoruz. Türk, Kürt, Arap, Çerkez'iyle, Suriyeli, Şırnaklı, Cizreli kardeşlerimizle tek yumruk olmuş 'evet' diyoruz'

'İnadına Değil İnandığım İçin Evet Platformu' sözcüsü Nurten Temiz, 16 Nisan'da anayasa değişikliğine ilişkin yapılacak halk oylamasında, gelecekleri ve umutları için 'evet' diyeceklerini belirtti.

Siirt'te platform çatısı altında toplanan AK Parti, MHP, HÜDA PAR Kadın Kolları üyeleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi kadınlar, bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Platform sözcüsü Temiz, 16 Nisan'daki halk oylamasında 'evet' diyeceklerini belirtti.

'AK Parti için değil, gelecek ve umutlarımız için 'evet' diyoruz, o yüzden buradayız. Türk, Kürt, Arap, Çerkez'iyle, Suriyeli, Şırnaklı, Cizreli kardeşlerimizle tek yumruk olmuş 'evet' diyoruz.' ifadelerini kullanan Temiz, şunları kaydetti:

'Türkiye'nin ilerlememesi için Mavi Marmara, Kanal İstanbul ve 3. havalimanına engel olan düşmanlara inat 'evet' diyoruz. AK Parti, MHP, HÜDA PAR ve bu salonda olmayan kadınlar inandığı için sandıklarda Allah'ın izniyle, yüzde yüz 'evet' çıkacak. Bir davaya kadın inandıysa, düşmanlarımız korksun.'

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk'ün eşi Aycan Cantürk ise 'Bizler Genel Başkanımızın desteklediği cumhurbaşkanlığı sistemi için 'evet' diyeceğiz. Allah bu işin yolunu açık etsin.' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kadınlar, Türkçe, Kürtçe ve Arapça şarkılar eşliğinde halay çekti.
Kaynak: AA