Milletvekili Polat 4/C Kapsamındaki İşçilerle Bir Araya Geldi

Ak Parti Kilis milletvekili Reşit Polat, bir grup 4/C kapsamındaki eski tekel işçisi ve halk eğitim usta öğreticileri ile bir araya geldi.

Milletvekili Polat 4/C Kapsamındaki İşçilerle Bir Araya Geldi
Bir cafede gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti Kilis milletvekili Reşit Polat, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanifi Başıbüyük, Halk Eğitim Müdürü Hamit Maraşlıoğlu ile 4/C kapsamındaki işçiler katıldı.

Kahvaltıyı organize eden ve kendisi de 4/C’li olan Ayhan Kerküt, kahvaltıya katılanlara teşekkür etti. AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Tekel’in özelleştirilmesinden sonra sürekli /C kapsamındaki eski Tekel işçileri ve Halk Eğitim Usta öğreticileri ile bir araya geldiklerini ifade ederek, "Organizeyi yapan Ayhan Kerküt kardeşimize teşekkür ediyorum. Sizlerin her zaman yanında olmayı sürdüreceğim" dedi.

Polat, 16 Nisan 2017 tarihinde Referandum yapılacağını ifade ederek, “Bu referandum da Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi oylanacak. Rejim değişiyor, söylemlerinin gerçekten ilgisi yoktur. Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimi 1923 yılında Cumhuriyet ilan edilmiştir. Anayasanın ilk 47 maddesi de olduğu gibi kalıyor. Sadece Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemine geçiliyor. Referandum herkesten destek bekliyoruz. Geçen referandum da yüzde 69 oy aldık. İnşallah bu referandum da daha fazlasını alacağız. Tüm Kilislilerden destek bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA