Milas'ta Kadınların Turnuvası Devam Ediyor

Milas Kent Konseyi tarafından, bu yıl ikincisi düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası müsabakaları devam ediyor. Milas Kent Konseyi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası müsabakalarına bu yıl 2 grupta, 7 takım katıldı.

Milas'ta Kadınların Turnuvası Devam Ediyor
Dünya Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası’nda; A Grubunda: 1-Vitamin KİDS 2-Milas Belediyesi 3-Muhasebeciler ve B Grubunda: 1-Sınav Okulları 2-Final Lisesi 3- MİFAD 4- Dr Mete Ersoy Takımları yer alıyor.

Gerçekleştirilen ilk turnuvada; Vitamin Kids-Muhasebeciler ve Sınav Okulları-Dr. Mete Ersoy maçları oynandı. Turnuvada; Nurullah Sarı, Rıza Turan, Eşref Mete, Mustafa Emekli ve Ünsal Çelik müsabaka hakemleri olarak görev yaptı.

Turnuva komitesi; Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Nurullah Sarı, Pembe Sarı ve Eşref Mete’den oluştu.

Dr. Mete Ersoy Kapalı Spor Salonu’nda oynanmaya başlayan turnuvaları Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, bazı siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar izliyor. Oldukça renkli geçen müsabakalarda kadınlar iş spordaki maharetlerini de sergiliyor.
Kaynak: İHA