Kurtulmuş, Yol Uygulaması Yapan Polis Ekiplerini Ziyaret Etti

ERZİNCAN – Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ergan Dağı Kış Oyunları Festivali dönüşünde, yol kenarında uygulama yapan polis ekiplerini ziyaret etti.

Kurtulmuş, Yol Uygulaması Yapan Polis Ekiplerini Ziyaret Etti
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Ergan Dağı Kayak Merkezinde düzenlenen Ergan Dağı Kış Oyunları Festivaline katıldı.

Ergan Dağı Kayak Merkezindeki Göl kafede, kayak sporlarına yönelik Erzincan da yürütülen faaliyetlere yönelik bilgi alan Kurtulmuş, daha sonra kayak merkezinde kurulan similatörlü kayaklı koşu yarışmasının final müsabakasını izleyerek, yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

Kurtulmuş buradaki programının dönüş yolunda yol kenarında uygulama yapan polis ekiplerini ziyaret ederek, kendileri ile sohbet etti. Kurtulmuş, "Allah sizlerin yardımcısı olsun. Vatan savunması için ülkemizin dört bir yanında ve sınır dışında cansiperane şekilde görev yapan güvenlik güçlerimize şükran borçluyuz. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, şehir merkezinde ayrıca Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA