Kahramanmaraş'ta 'Mutlu Birey, Mutlu Aile, Mutlu Toplum' Konferansı

Kahramanmaraş’ta Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından kadının toplumdaki önemi vurgulamak için sunucu İkbal Gürpınar’ın katılımıyla ‘Mutlu Birey, Mutlu Aile, Mutlu Toplum’ konferansı yapıldı.

Kahramanmaraş'ta 'Mutlu Birey, Mutlu Aile, Mutlu Toplum' Konferansı
Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, belediye başkan yardımcıları ve birçok vatandaş katıldı.

Başkan Okay konuşmasında kadınların erkeklere Allah’ın bir emaneti olduğunu ve bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmaya çalıştıklarını söyledi.



Sunucu İkbal Gürpınar da, “Birey mutlu olursa ailesine yansır ailesi mutlu olur. Aile mutlu olursa topluma yansır toplum mutlu olur. Toplumun mutlu olması demek kendimizi güvende hissetmemiz demektir” dedi.

Gürpınar, Şems-i Tebrizi’nin ‘Bir şey yap güzel olsun. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle. Dilin mi dönmüyor? Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla. Ama hep güzel şeyler olsun. Çünkü her insan ölecek yaşta...’ şiirini okudu.

Konferans Başkan Okay’ın sunucu İkbal Gürpınar’a plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA