Fatma Nineye Buzdolabı Ve Çamaşır Makinesi

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ, Soma ilçesindeki Fatma nineyi ziyaret ederek, buzdolabı çamaşır makinesi hediye etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Soma ilçesindeyaşayan 82 yaşındaki Fatma Sazan’ı ziyaret ederek ihtiyacı olan buzdolabı ve çamaşır makinesini hediye etti.

Bir dizi ziyaret için Manisa'nın Soma ilçesine giden Özdağ, beraberinde Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk ve AK Parti Soma İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Çoban ile Karamanlı Mahallesi’ndeki Fatma Sazan'ı evinde ziyaret etti.

Mahalle girişinde davul zurna eşliğinde karşılanan Özdağ ve beraberindeki heyet, Fatma ninenin evine giderek, ihtiyacı olan buzdolabı ve çamaşır makinesini hediye etti.

Ayrıca, Soma Belediyesi tarafından mahalle sakinlerine de erzak yardımı yapıldı.

Fatma Sazan'a buzdolabı ile çamaşır makinesi hediye eden Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Evinin iyi olmadığını öğrenince evine geldik gördük. Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve kadın kollarımız devreye girdiler ve bu evin tadilatını yaptılar. Bundan sonra inşallah çocuklarıyla, torunlarıyla huzur içerisinde yaşayacak.' diye konuştu.

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ise Karamanlı Mahallesi'nde ihtiyacı olanların evlerine seramik döşeneceğini, mutfağı olmayanlara mutfak yapılarak, tuvaletlerinin düzeltileceğini söyledi.

Milletvekili Özdağ ve beraberindekiler daha sonra huzurevini ziyaret ederek, burada kalan yaşlılarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA