Eyyübiye Belediyesinin Eseri Açılışa Hazırlanıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara Mahallesinde toplam 5 kattan oluşan ve kısa süre içerisinde açılışı yapılacak olan 15 Temmuz Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediyesinin Eseri Açılışa Hazırlanıyor
Ekinci, kısa süre içerisinde açılışı yapılacak olan Buhara Mahallesindeki 15 Temmuz Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Beraberindekilerle inşaat alanında yapılan çalışmaları inceleyen ve ilgililerden bilgi alan Başkan Ekinci, çalışmaların daha da hız kazanması talimatını verdi. 2 bin 50 metrekare inşaat alanı, bin 470 metrekare kapalı alanı ve toplam 5 kattan oluşan gençlik ve kültür merkezi hem bayanlara hem de baylara hitap edecek şekilde düzenlendi.

Satranç, hobi salonu, fitness salonu, bay-bayan mescit, müzik odası, bilgisayar odası, idare, dikiş-nakış dersliği, resim odası, ebru-hat sanatları odası, el sanatları odası, 1 adet konferans salonu, 1 kütüphane, 15 adet derslik ile 1 voleybol sahasını içerisinde barındıran gençlik merkezinin kısa sürede açılışı yapılacak.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ekinci, bu dev eserin kısa süre içinde bölge vatandaşlarının hizmetine sunulacağını müjdeledi. Ekinci, “Eyyübiye Belediyesi olarak sosyal ve fiziki anlamda projelerimiz devam ediyor. Fiziki anlamada projelerde sizlerin de gördüğü gibi fiziki gerçekleşmelerin yüzde 90’lar sevisinde. Dede Osman çok amaçlı salon ve 15 Temmuz Gençlik Merkezinin açılışa hazır hale gelmiş durumda. 15 gün içinde son çalışmalarla beraber bitecek ve buradaki gençlerin hizmetine sunacağız. Milli ve manevi değerlere haiz gençlik, bu vatana bu millete aidiyet duyguları daha gelişmiş gençlik yetiştirmek için bu tarz fiziki mekanları araç olarak kullanacağız. Güzel fiziki mekanları güzel gençlikle dolduracağız. Aydınlık fikirli, bu milletin hassasiyetlerine hassa bir şekilde yaklaşan bir gençliği hep beraber yetiştireceğiz ve genç bir nüfusa sahip olan Eyyübiye gençlerin sayesinde hep beraber daha güzel günlere yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA