DSP Genel Başkanı Aksakal Mersin'de

Aksakal: 'Türkiye'nin kurtuluşu ancak ve ancak Atatürk ilkelerini ön planda tutan dürüst, demokrasi yanlısı demokratik sol politikalarla olabilecek. Demokratik Sol Parti de bütün kadrolarıyla devleti yeniden yönetmeye, bu çamurdan çıkarmaya kararlı ve inançlıdır'

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 'Türkiye'nin kurtuluşu ancak ve ancak Atatürk ilkelerini ön planda tutan dürüst, demokrasi yanlısı demokratik sol politikalarla olabilecek. Demokratik Sol Parti de bütün kadrolarıyla devleti yeniden yönetmeye, bu çamurdan çıkarmaya kararlı ve inançlıdır.' dedi.

Aksakal, İçel Gazeteciler Cemiyeti'nde (MGC) düzenlediği basın toplantısında, 16 Nisan'daki halk oylaması öncesi çeşitli kentlere ziyaretler yaptıklarını söyledi.

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini savunan Aksakal, ülkenin ekonomisinin ve siyasi yapısının, son 15 yılda bitirilme noktasına getirildiğini iddia etti.

Aksakal, vatandaşlara, ülkenin durumunu ve anayasada değişiklik paketini anlatmaya devam edeceklerini belirterek 'Referandumda evet çıkması için can atan sahte hayırcıları anlatacağız.' ifadesini kullandı.

Halk oylamasında çıkacak her türlü sonucun, iktidarın sonunu getireceğini ileri süren Aksakal, 'Türkiye'nin kurtuluşu ancak ve ancak Atatürk ilkelerini ön planda tutan dürüst, demokrasi yanlısı demokratik sol politikalarla olabilecek. Demokratik Sol Parti de bütün kadrolarıyla devleti yeniden yönetmeye, bu çamurdan çıkarmaya kararlı ve inançlıdır.' diye konuştu.
Kaynak: AA