Başkan Akyürek, Seydişehir'de Yatırımları İnceledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında gittiği Seydişehir’de KOMEK Merkezi ve Şehir Konağı’nda incelemelerde bulunarak mahallelerde yatırımları ve referandumu anlattı.

Başkan Akyürek, Seydişehir'de Yatırımları İnceledi
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte yatırımların anlatıldığı programa katılan, ardından Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) olarak hizmet verecek Şehir Konağı’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçedeki KOMEK binasında yeni kurs döneminin açılışını gerçekleştirdi.

“KOMEK Konya’nın gururu”

KOMEK’in Konya’da kocaman bir aile olduğunu, bugüne kadar 450 binden fazla kursiyeri mezun ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, Seydişehir’deki kurs merkezinden de 5 bin 57 kişinin istifade ettiğini söyledi.

Başkan Akyürek, Şehir Konağı’nın ASEM olarak hizmet vermeye başlamasıyla ilçedeki hanımların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verme imkanı bulmuş olacaklarını dile getirdi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi de KOMEK’in Konya’nın gururu olduğunu, önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, KOMEK ve diğer yatırımları için Başkan Akyürek’e teşekkür etti.

Bakan Yardımcısı Tüfekçi ve Başkan Akyürek, daha sonra vatandaşlara fidan dağıtım törenine katıldı.



“Milletimiz bu imtihandan alnının akıyla çıkacak”

Seydişehir ilçe merkezindeki programın ardından Taraşçı, Bostandere, Gevrekli, Çavuş mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak yatırımları ve referandum sürecini anlatan Başkan Akyürek, son yıllarda yaşanan olaylara ve 15 Temmuz’daki darbe girişimine rağmen milletimizi yıkamadıklarını vurguladı. Başkan Akyürek, “Köklerimiz o kadar sağlam ki yıkamadılar, inşallah yıkamayacaklar. Muhalefet duygusuyla hayır diyenleri tenzih ederim ama bütün terör örgütleri, dış güçler 16 Nisan’da hayır çıksın diye uğraşıyor. 17 Nisan’da ülkemizde kaos oluşturmak istiyorlar. Ama milletimiz bu imtihandan da alnının akıyla çıkacak” dedi.

Cumhurbaşkanlığı sisteminin vesayeti bitireceğini, çift başlılığı ortadan kaldıracağını, imza sayısını azaltarak yatırımları hızlandıracağını ve ülkeye güven getireceğini kaydeden Başkan Akyürek, darbeci zihniyetin de artık bir kalkışma içine giremeyeceğini öğreneceğini söyledi.



“14 Nisan’da Büyük Konya mitinginde buluşalım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son büyük mitingini 14 Nisan Cuma günü Konya’da yapacağını belirten Başkan Akyürek, “14 Nisan’da Şehir Meydanı’nda Büyük Konya Mitingi’nde buluşalım ve yeni bir dönemin kapılarını hep birlikte aralayalım” diye konuştu.

Başkan Akyürek’in mahalle ziyaretlerine Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İl Başkan Vekili Seyit Ahmet Biçer, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de katıldı.

Kaynak: İHA