Bakan Eroğlu, Selçuk Belediyesini Ziyaret Etti

İZMİR – Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir temasları kapsamında Selçuk Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Eroğlu, Selçuk Belediyesini Ziyaret Etti
Efes Tiyatro Salonu’ndaki sertifika dağıtım törenine katılan Bakan Eroğlu ardından Selçuk Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye çalışmalarını tebrik ve taktir etmek için geldiğini belirten Bakan Eroğlu, “Selçuk için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Bakan Eroğlu, ilçede mesire yeri için belediyenin talep ettiği alan için Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez’ e talimat vererek, “Pamucak - Arvalya mevkiindeki alanı kısa sürede toparlayarak Selçuk’a yakışır bir mesire yeri olarak kazandırıp, bir protokolle belediyemize verelim” dedi.

Bakan Eroğlu’nu Selçuk’ta ağırlamaktan dolayı ilçe halkı adına onur duyduklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, “Selçuklular olarak ilçemize verdiğiniz destekler için sizlere müteşekkiriz. Sizlerden her türlü desteği alıyoruz. Meteoroloji binasının Hükümet Konağı olarak değerlendirilmesinde dahi iki kez değişiklik yaptık. Sağolun. Bizleri kırmadınız. Allah razı olsun. Bu sayede Selçuk birde adliye sarayı kazanmış oldu” diye konuştu.

Selçuk ilçesinin, hükümetin yaptığı ve devam eden hizmetlerden yararlandığını belirten Başkan Bakıcı, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, bakanlarımıza ve bölge milletvekillerimize 15 yıldır yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu hizmetler devam edecektir. Devam etmesinin her halükarda şartı da evettir, evet diyoruz. Biz toplumumuza inanan, güvenen insanlarız. Onların sağduyulu hareket edeceğine inananlardanız. Bu konuda da Allah bizi mahcup etmeyecektir. Tekrar, tekrar Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz ” şeklinde konuştu.

Bakan Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı binasının açılışı için İzmir’e gelen Başbakan Binali Yıldırım’ı karşılamak üzere ilçeden ayrılarak İzmir’e hareket etti.
Kaynak: İHA