AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Polat'tan Kaymakam Çetin'e Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı İffet Polat, Varto ilçesinde bir ziyaret gerçekleştirerek Kaymakam Mehmet Nuri Çetin’i ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Polat'tan Kaymakam Çetin'e Ziyaret
AK Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı İffet Polat, beraberinde AK Parti Muş Kadın Kolları Başkanı Gülay Balkaya, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın eşi Suna Asya ile birlikte AK Parti Varto İlçe Başkanı Fiğen Ergül ve partilileri ziyaret ettiler. Partililerle bir süre sohbet eden heyet, ziyaret sonrası vatandaşla bir kafede toplantı halinde olan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin’i ziyaret ettiler. Kaymakam Mehmet Nuri Çetin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ”AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı İffet Polat ve beraberindekiler bizlere bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ankara’dan buraya kadar gelip bizim sıkıntılarımıza ortak olduklarından dolayı kendilerine teşekkür ederim”dedi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan yardımcısı İffet Polat ve beraberindekiler son olarak Varto ilçe hastanesine geçerek burada hasat ziyaretini gerçekleştirdikten sonra ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA