Ahmet Gündoğdu: CHP hayır diyorsa milletin lehinedir

Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programına konuk olan Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu CHP'nin ' rejim değişikliği ' iddialarına yanıt verdi.

Ahmet Gündoğdu: CHP hayır diyorsa milletin lehinedir
Ahmet Gündoğdu: CHP hayır diyorsa milletin lehinedir
16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasının masaya yatırıldığı programda Gündoğdu çarpıcı sözler söyledi.

Canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun "Egemenlik saraya devrediliyor" sözlerine yanıt veren Gündoğdu "Egemenlik saraya devrediliyor diyor Kılıçdaroğlu. Sayın Kılıçdaroğlu Menderes ipe götürülürken egemenlik millette miydi? Erbakan'ın dört partisi kapatılırken egemenlik millette miydi? Yalım Erez'e tek oy verilirken egemenlik millette miydi? İkna odaları kurulurken egemenlik millette miydi? 411 milletvekili başörtüsü yasası çıkarıyor, Anayasa Mahkemesi'nin 7 cübbelisi meclis çiğniyor. AYM meclisi çiğnerken egemenlik millette miydi? 367 krizinde egemenlik millette miydi? Evet ilk kez egemenliği kendisi kuracak." dedi.

16 NİSAN'DA TAÇLANDIRILACAK


Ahmet Gündoğdu sözlerini şöyle sürdürdü;

CHP'nin hayır dediği bu milletin lehinedir. CHP'nin hayırında hayır yoktur. 15 Temmuz'da yeni Çanakkale destanını yazan bu millet şeytan taşlamıştır. 16 Nisan'da bu taçlandırılacak. Bu millet göbeğini kaşıyan adamlar olarak aşağılandı. Hem göbeğini kaşır hem de ülkeye göz dikenleri kaşır.