YGS Sınavı Öncesinde Öğrencilere Moral

Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde eğitim gören ve hafta sonu YGS sınavına girecek olan öğrencilere moral yemeği verdi.

YGS Sınavı Öncesinde Öğrencilere Moral
Eğitime verdiği önemle ön plana çıka Şahinbey Belediyesi, 86 sosyal tesisinde verdiği eğitimlerle geleceğin Türkiye’sine yön verecek olan gençler yetiştiriyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede YGS sınavına girecek 2 bin 296 öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte moral yemeği verdi.

Öğrenciler, ders ve sınav stresinde altında geçen ardından düzenlenen bu yemek organizasyonunu kendilerine moral olduğunu belirtti.

Öğrenciler, "Bir yıldır YGS sınavı için hazırlanıyoruz. Sosyal tesislerimizdeki hocalarımız bizi sınava çok iyi hazırladılar. Zaman zaman sınav stresinden uzaklaştırmak içinde sosyal aktiviteler düzenlediler. Verimli ve faydalı bir hazırlık dönemi geçirdik. Bizlere bu imkanı sunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

Yemek sonrasına öğrenciler Kuran-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

"Her şey gençlerimiz için"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlerin eğitimi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, "Yerel yöneticiler olarak gençlerimizin eğitimi için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Belediyelerin görevlerinin sadece yol, kaldırım ve park yapmaktan ibaret olmadığı ve sosyal projelerle vatandaşa hizmet götürmenin belediyenin görevi olduğu bilinci içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kamu kurum ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerinde olduk. Eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında birçok hizmete imza attık ve bu alanlarda çalışmalarımızı sizin istekleriniz doğrultusunda arttırmaya gayret ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA