YGS Öncesi 'Yerim Seni YGS' Pastalı Motivasyon

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunan Kızılpınar Anadolu Lisesi’nde hafta sonu yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi okul öğretmenleri hazırladıkları sürpriz video ile öğrencilere moral verdi.

YGS Öncesi 'Yerim Seni YGS' Pastalı Motivasyon
Okuldaki kantin görevlisinden, okul bekçisine ve öğretmenine kadar herkes sınava girecek öğrencilere destek verirken, okul bahçesinde düzenlenen moral etkinliğinde ‘Yerim Seni YGS’ yazılı pasta kesildi.

Kızılpınar Anadolu Lisesi öğretmenleri, YGS sınavına girecek öğrencilerine moral aşıladı. Kızılpınar Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Bahriye Varatlı tarafından organize edilen programda tüm okul öğretmenleri YGS sınavına girecek öğrencilere stres yapmamaları ve başarılı olacaklarına inandıklarını söyleyen kısa bir video gösterimi hazırladı. Öğrenciler kendileri için hazırlanan videoyu okulda bulunan televizyon ekranında görünce çok mutlu oldular.

Sürpriz videonun izletilmesinin ardından okul öğretmenleri tarafından hazırlanan ‘Yerim Seni YGS’ yazılı yaş pasta kesilerek afiyetle yendi. Okul Müdürü Erkan Demir, öğrencileri sınavda sakin olmaları konusunda uyardı ve tüm öğrencilerinin YGS sınavından başarılı bir sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

Kaynak: İHA