Vali Yavuz'un Eşinden Engelli Ailelerine Ziyaret

Muş Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, engelli ailelerini ziyaret etti.

Vali Yavuz'un Eşinden Engelli Ailelerine Ziyaret
’Gönülden Gönüle’ projesi kapsamında il merkezinde ikamet eden engelli çocukları olan ailelerin evlerine konuk olan Selda Yavuz, aileler ile sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi. Sorunların çözümü konusunda devletin elinden geleni yapacağından şüphe duymamalarını isteyen Yavuz, "Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz vatandaşının hayat standartlarını yükseltmek adına çok önemli çalışmalar sürdürüyor. Engelli vatandaşlarımıza engelli maaşı ve evde bakım ücretleri başta olmak üzere ailelerimizin maddi sıkıntı çekmemesi için önemli harcamalar yapılmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerimizin yüzünün biraz daha gülmesi ve Devletimizin şefkatli elini siz değerli vatandaşlarımıza göstermesi bizim büyük saadet kaynağımızdır" dedi.

Ailelerle tek tek ilgilenen Selda Yavuz, çocuklara oyuncak verirken, ailelere de çeşitli hediyeler sundu. Ailelere bir sıkıntıları olması halinde mutlaka valiliğe iletmeleri önerisinde bulunan Yavuz, "Sayın Valimiz başta olmak üzere devletin bütün kurumları daima yanınızdadır. Biz sizlerin sıkıntılarını dinlemek, çözüm noktasında Sayın Valimize iletmek üzere buradayız. Kapımız sizlere her zaman açıktır" diye konuştu.

Ziyaretleri sırasında Selda Yavuz’a Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Fatih Bingölballı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serdar Özkan ve psikolog eşlik etti.
Kaynak: İHA