Turkcell, Yaptığı Anlaşmalarla 200 Ülkede Dolaşım Hizmeti Sağladı

Turkcell, 200’den fazla ülkedeki operatörle yaptığı anlaşmalar kapsamında uluslararası dolaşım hizmetini sağladığını açıkladı

Turkcell, Yaptığı Anlaşmalarla 200 Ülkede Dolaşım Hizmeti Sağladı
Turkcell, 200’den fazla ülkedeki operatörle yaptığı anlaşmalar kapsamında uluslararası dolaşım hizmetini sağladığını açıkladı.

Şirket, ayrıca yurt dışına çıkan abonelerine toplamda 66 ülkede geçerli ’Tarifen Yurt Dışında Geçerli’ kampanyası sunduğunu bildirirken; yapılan açıklamada, bu özellik ile Turkcell müşterilerinin tarifelerini yurt dışında günlük ek ücret ödeyerek normal tarifelerine devam edeceklerini, kullanım yapılmayan günler için herhangi bir ücret tahsil edilmeyeceğini belirtildi.

Turkcell müşterilerinin en çok tercih ettiği 66 ülkede avantajından yararlanabilmek için, kullanılan tarifenin internet, dakika ve SMS’i bir arada içermesi yeterli olduğu kaydedildi.

Turkcell ayrıca kullanıcılarına dünyada 200’e yakın ülkede kullanılan BiP ile yurt dışında 69 ülkede 1 GB (yaklaşık 2500 dakika) ücretsiz görüşme imkanı da sunduğunu açıklarken, yurt dışına çıkan müşterilerin Türkiye’deki yakınlarını BiP üzerinden görüntülü ya da sesli arayarak sevdikleriyle iletişime devam edebilecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA