Tuba Işın'dan Huzur Evi Ve Kadın Doğum Hastanesine Ziyaret

Ağrı Valisi Musa Işın’ın eşi Tuba Işın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Huzur Evi ve Kadın Doğum Hastanesini ziyaret etti.

Tuba Işın'dan Huzur Evi Ve Kadın Doğum Hastanesine Ziyaret
Sabah saatlerinde Huzur Evine gelen Tuba Işın, burada kalan yaşlılarla bir araya gelerek sohbet etti. Huzur Evinde kalan kadınlarla yakından ilgilenen Işın, kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler vererek Kadınlar gününü kutladı. Daha sonra Kadın Doğum Hastanesine geçen Tuba Işın, kadın doğum servisi ve çocuk servisini ziyaret ederek buradaki kadınların gününü kutladı. Hastanede yeni doğan çocuklara altın takan Işın, annelere ise karanfil ve çeşitli hediyeler verdi. Işın, kadınların toplumun şekillenmesinde önemli bir üstlendiğini vurgulayarak, annelerimizin, kadınlarımızın sadece yılın belirli bir günü değil, yaşamın her alanında hatırlanması ve gerek değerin verilmesi gerektiğini belirtti.

Hastanede çalışan doktor ve hemşirelerle de bir süre sohbet eden Tuba Işın daha sonra buradan ayrıldı. Vali eşi Tuba Işın’a Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan’ın eşi Zeynep Akhan’da eşlik etti.
Kaynak: İHA