Subaru'dan Köpek Dostlarına Özel Seyahat Kiti Kazanma Şansı

National Geographic Türkiye'nin Instagram sayfasında gerçekleştirilen Sarı Çerçeve Yarışması'nda, 1017 Mart 2017 tarihleri arasında köpekleriyle çektirdikleri fotoğrafları paylaşanlara Subaru tarafından köpeklere özel hazırlanan seyahat kiti kazanma şansı sunuluyor.

National Geographic Türkiye'nin Instagram sayfasında gerçekleştirilen Sarı Çerçeve Yarışması'nda, 10-17 Mart 2017 tarihleri arasında köpekleriyle çektirdikleri fotoğrafları paylaşanlara Subaru tarafından köpeklere özel hazırlanan seyahat kiti kazanma şansı sunuluyor.

Subaru'dan yapılan açıklamada, Sarı Çerçeve Yarışması'na katılıp, köpekler ile çekilen fotoğraflarını #saricerceve, #(köpek emojisi) ve @natgeoturkiye etiketlerini kullanarak paylaşanların, Subaru'dan köpeklerin kullanımı için hazırlanan seyahat kitini kazanma şansı yakalayacağı belirtildi.

Açıklamada, 'National Geographic kanallarında yayınlanan, Köpeklere Fısıldayan Adam olarak tanınan köpek uzmanı Cesar Millan tarafından hazırlanan Cesar Millan ve Oğlu programının da sponsoru olan Subaru, doğada evcil hayvanlarıyla vakit geçirmek isteyenlerin özellikle tercih ettikleri bir marka.' ifadesine yer verildi.
Kaynak: AA