Starlife Silivri Projesi'nde Satışlar Sürüyor

İstanbul’un kaosundan uzakta, doğayla iç içe yapısıyla dikkat çeken Silivri’de, Say Yapı tarafından inşa edilen Starlife Silivri Projesi’nde son 10 villanın satışı sürüyor. Müstakil hayata merhaba deme fırsatı sunan Starlife Silivri Projesi’nde metrekare fiyatları 6 bin TL’den başlıyor.

Starlife Silivri Projesi'nde Satışlar Sürüyor
Say Yapı Teknoloji’nin Silivri’de, 80 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği 90 villalık projede bahçeli, müstakil villaların büyüklükleri 300 ile 440 metrekare arasında değişiyor. Projedeki villa konutların A tipinde olanları 440 metrekare, B tipinde olanları 350 metrekare ve C tipinde olanları ise 300 metrekare alanlara sahip ve tüm villaların kendine özel bağımsız bahçeleri bulunuyor.

Proje modern bir mimari, ferah yaşam alanı, meyve ağaçlarıyla düzenlenmiş müstakil bahçe, her villaya özel otopark, 24 saat güvenlik hizmeti, spor ve sosyal olanakları, yüzme havuzu, güneşlenme terası, uluslararası standartlardaki tenis kortları, basketbol sahası, son teknolojiye sahip aletlerle donatılmış açık ve kapalı fitness salonları, Türk hamamı, sauna, SPA, Cafe Lounge ve çocuk oyun parkları, sosyal ve spor merkezi gibi fırsatlarla göz dolduruyor.

Çeşitli ödeme imkânları sunan Starlife Silivri villalarını ve avantajlarını daha detaylı incelemek isteyen yatırımcıları, kahve içmeye bekliyor.
Kaynak: İHA