Pamukkale Belediyesi Felçli Kadına Hasta Yatağı Aldı

Pamukkale Belediyesinin 84 yaşındaki felçli kadına, hasta yatağı aldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Bağbaşı Mahallesi'nde yaşayan 84 yaşında ve belden aşağısı felçli olması nedeniyle yatalak olan Penbe Akmansoy'a torunu İsmail Akmansoy'un başvurusu ile hasta yatağı desteği verildiği belirtildi.

Yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini, hasta yatağından evde kişisel bakım hizmetine, camilerin temizliğinden yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliklerine kadar birçok hizmeti başarıyla verdiklerini söyledi.

İhtiyaç sahibi ailelerin belediyelerine başvurması halinde derhal gerekli incelemeyi yaparak, kendilerine geri dönüş yaptıklarını ifade eden Başkan Gürlesin şunları kaydetti:

'Bu görevi yaparken bu işin manevi boyutunu bilen insanlarız. Bizler zor durumda olan ihtiyaç sahibi insanlarımızın derdiyle dertleniyoruz. Bizler bu konuda önemli işlere imza atıyoruz.

Vatandaşlarımızdan isteğim bu tür ihtiyaç sahibi olanları bize bildirmeleri. Komşunuz vardır, akrabanız vardır. Bizlere gelemiyorlardır. Belediyemize kadar ulaşamadıysalar dahi muhtarlarımıza mutlaka ulaşsınlar. Biz kimin ne derdi varsa imkanlar dahilinde çözmeye çalışıyoruz.'

Kaynak: AA