Nazilli'de Kreş Öğrencileri Ve Belilerle Buluştu

Nazilli’de 2-6 yaş gruplarına okul öncesi eğitim veren Özel 23 Nisan Kreş ve GBE veli, öğrenci ve öğretmenleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Nazilli'de Kreş Öğrencileri Ve Belilerle Buluştu
Geçtiğimiz hafta sonunda doğa ve manzaranın zenginlik kazandığı Şelale Park’ta düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklama yapan Özel 23 Nisan Kreş ve GBE Kurucu ve Sorumlu Müdürü Esin Ülkü Beyazıt, bu tür etkinliklerin okul-aile işbirliğini geliştirdiğini daha da kaynaştırdığını dikkat çekerek; “Öğretmen ve velilerin gerek okul içerisinde gerek ise sosyal etkinliklerde bir araya gelmesinin öğrenciyi motivasyonu ve gelişimi açısından etkili olmaktadır. Bu tür etkinlikler öğrenci, veli ve öğretmenlerin stresini azaltacağı gibi ilişkileri de pozitif yönde artıracaktır. Ayrıca düzenlenmiş ve düzenlenecek olan tüm sosyal etkinliklerimizde belirli aralıklarla devam edecek” dedi.

Veli ve öğrencilere teşekkür

Kahvaltıya katılan veli ve öğrencilere teşekkür eden Nazilli Özel 23 Nisan Kreş ve GBE Kurucu ve Sorumlu Müdürü Esin Ülkü Beyazıt; bundan sonra yapılacak bu tür etkinliklerde okul-aile katılımı ile gerçekleşmesinin önemini vurguladı. Birlikteliği artıran organizasyonların yapılmasından mutluluk duyduğunu belirten veliler de; “Çocuklarımız okulda bir aradalar. Bizler de bu gibi aktiviteler sayesinde veliler olarak bir araya gelmiş ve daha yakından tanışma fırsatı bulmuş olduk” dediler.
Kaynak: İHA