Mucur Kaymakamı Muhammet Önder Açıklaması 'Şehitlerimizin Hatıralarını Milletçe Yaşatıyoruz'

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Unutulmaz Vatan Evlatları projesi kapsamında Mucur İlçesi şehitlerinin ailelerini ziyaret etti.

Mucur Kaymakamı Muhammet Önder Açıklaması 'Şehitlerimizin Hatıralarını Milletçe Yaşatıyoruz'
Ziyarette konuşan ve şehitlerin aileleri ile sohbet eden İlçe Kaymakamı Muhammet Önder, şehitlerin aziz hatıralarının daima milletçe yaşatılacağını ve ailelerinin de millete emanet olduğunu söyledi.



Proje kapsamında şehit öğretmen Hüseyin Aydemir’in ablası Fatma ağabeyi Metin Aydemir, Piyade Uzman Çavuş, Gökhan Dündar’ın annesi Nejla Dündar, Uzman Jandarma Çavuş Muzaffer Kılıçaslan’n annesi Hacer Kılıçaslan ve Piyade Er Erol Er’in ağabeyi Mucur Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Murat Er ziyaret edildi.

Şehitlerin ailelerine Kaymakam Önder tarafından Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan Kur’an-I Kerim, Türk Bayrağı ve şehitlerin halı üzerine işlemeli fotoğrafları hediye edildi.

Çanakkale Savaşında 150 Mucurlunun şehadet şerbeti içtiğini anlatan Kaymakam Önder, “Biz millet olarak vatan, bayrak ve Kur’an uğrunda şehit olmak için hayatımızı gözümüzü kırpmadan hiçe sayan bir milletiz.

Şehitlerimizin ailelerini de kendi ailelerimiz gibi görür ve onların her zaman yanında oluruz. Şehit ailelerimizin dik duruşları düşmanlara korku salarken vatan evlatları da korkusuzca şehadet şerbetini içer.

Allah daima milletimiz için hayatlarını hiçe sayan şehitlerimizin bizlerde onların emanetleri ailelerinin yanlarındayız.”dedi.

Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Önder’e İlçe Jandarma Komutanı Metin Kütük, İlçe Emniyet Müdürü Üstüner Ekinci, Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, Başkan Yardımcısı Mutlu Kılıçaslan eşlik etti.
Kaynak: İHA