Kilis Belediyesi İle 'Sıcak Yemekler Gülen Yüzler'

Kilis Belediyesinin başlatmış olduğu ve Belediye Başkanı Hasan Kara’nın titizlikle devam ettirdiği yaşlılara yemek ikramı devam ediyor.

Kilis Belediyesi İle 'Sıcak Yemekler Gülen Yüzler'
Kilis Belediyesi konaklarında görevli bayanlar, hayatın tüm yükünü çekmiş olan tarihi çınarların kapılarını çalarak, yemek götürülüyor. Yapılan hizmetten çok evlerine misafir olan belediye çalışanlarını gören yaşlılar da birer evlat misali sarılarak, hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. Yaşlılar, hem verilen hizmet hem de çalınan kapılar nedeniyle Başkan Kara’ya ve görevlilere dua ediyor.

Kilis Belediye Başkanı Kara ise, düzenli yemek ikramı ve daha nice sosyal faaliyetleri ve projelerinin insanlara umut ve farklı belediyelere de örnek olduğunu belirterek, "Büyüklerimiz için ‘sıcak yemekler gülen yüzler” sloganıyla yola çıktık. Bütün konaklarımız alan taramaları yaparak yemek yapamayan yaşlılarımızı buldu. Onlara yemeklerimizi ikram ediyorlar. Hemde onlara evlat ve kardeş sevgisi yeniden yaşatıyorlar. Bu çalışmalarımız gücümüz yettiği yere kadar devam edecektir" dedi.

Kaynak: İHA