İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarına Katılımcılardan Tam Not

Beş gün süren yoğun ikili iş görüşmeleri sonucunda katılımcılardan tam not alan fuara 216 marka ve 165 firma, firma temsilciliği katıldı.

Dünyanın üçüncü büyük ofis malzemeleri ve kırtasiye fuarı olma özelliğini taşıyan İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, katılımcılarından tam not aldı.

Yapılan açıklamaya göre, Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) ile TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri AŞ iş birliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle düzenlenen fuar, bu yıl ilk kez TÜYAP'ta gerçekleştirildi.

Beş gün süren yoğun ikili iş görüşmeleri sonucunda katılımcılardan tam not alan fuara, Amerika, Almanya, Avusturya, Çin, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Hindistan, Hong Kong, İngiltere, İspanya, İtalya, Japonya, Kore, Tayland, Tayvan, Yeni Zelanda, Yunanistan ve Türkiye'den 216 marka ve 165 firma, firma temsilciliği katıldı.

Okul ve ofis kırtasiye malzemelerinden eğitici oyun ve oyuncaklara, ofis makineleri ve ofis tüketim ürünlerinden çantalara kadar birçok ürünün sergilendiği fuar dünya pazarlarını sektör markaları ile buluşturdu.

Fuar, hedef ülkelerden organize edilen alım heyetleri ve bireysel katılımlarla birlikte 50 ülkeden gelen 572 yabancıya, 78 ilden katılım sağlayan 9 bin 291 yerli ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı gelecek yıl düzenlenecek etkinliğinde katılımcı ve ziyaretçilerini 21-25 Şubat 2018'de ağırlayacak.

- 'Fuar, söyleşi ve sergilerle dolu dolu geçti'

Fuarın dördüncü gününde düzenlenen 'Küresel Ekonominin Seyri' başlıklı söyleşide Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin sektör yöneticileriyle bir araya geldi. Alkin, küresel pazarlar ve sektöre yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan fuar, ziyaretçilerini nostaljik gezintiye çıkararak birbirinden farklı sergilere de ev sahipliği yaptı.

Edebiyatın ve yazarların konu alındığı sergilerde, edebi metinlerin sunumuna dair izleyicilerin yoğunlaşabilmesi için tasarım yaklaşımlarından örnekler sunuldu.

Katılımcı firmaların en yeni ürünlerini tanıtabilmeleri için oluşturulan özel trend alanında 14 firmanın yüzlerce ürünü ilk kez sergiye çıktı.
Kaynak: AA