Güroymakta Kar Ve Çevre Temizliği

Güroymak Belediyesi temizlik ekipleri havaların ısınmaya başlamasıyla ilçe merkezinde biriken karları kamyonlarla ilçe dışına taşımaya başladı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun talimatı ile kış boyunca geceli gündüzlü karla mücadele çalışması yürüten belediye ekipleri, baharla birlikte ilçe merkezindeki kar birikintilerini kamyonlarla ilçe dışına taşıyor.

Kar temizleme çalışmaları yaparken eş zamanlı olarak ilçede temizlik ekiplerinin çevre temizliği yaptığını da belirten Belediye Başkan Vekili Alibeyoğlu şunları kaydetti:

'Amacımız ilçemizi daha temiz bir görünüme kavuşturmaktır. Bunun için de ilk olarak ilçe merkezinden geçen ana yol ve kaldırımlardan başlayarak kar ve çevre temizliği çalışmasını başlattık. Çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki tüm cadde, sokak ve kaldırımlar kardan temizlenip akabinde ise gerekli çevre temizliği yapılacaktır. Bu sayede ilçemiz hem daha temiz bir görünüme kavuşmuş olacak hem de yağışlar sonrası oluşabilecek zararların da önüne geçilmiş olacak.'

Kaynak: AA