'Evet' İçin Düştüğü Yollarda Denizli'ye Vardı

DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Denizli'ye geldi.

'Güçlü Bir Türkiye İçin Evet' kampanyasına destek amacıyla 30 Ocak'ta Kocaeli'nden yola çıkan Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ve 'Yeni Türkiye', 'Dünya lideri', 'Dünya liderimizle yeni Türkiye yolunda', 'Biz Türkiyeliyiz' yazıları bulunan otomobiliyle kentte dolaştı.

Özavcı, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, referandumda 'evet' kampanyasına destek vermek için 30 Ocak'ta başladığı Türkiye turu kapsamında Horozlar diyarı Denizli'ye ulaştığını söyledi.

Bugün itibariyle 40 ili ziyaret ettiğini dile getiren Özavcı, 'Bu anayasanın değişmesi lazım. Bu anayasa darbelerle geldi. Ve bir daha darbelerle gelmemesi için, sivil anayasanın olması için referanduma 'Evet' dememiz lazım. Dış güçlere uymayarak 'Evet' diyeceğiz. Bizim ecdatlarımız bu vatanı, bayrağı bize emanet etti. Bizim de gelecek nesillere emanet etmemiz için sivil anayasanın gelmesi gerekiyor.' diye konuştu.

Dolaştığı illerde vatandaşlara yeni anayasa sistemini anlattığını belirten Özavcı, şunları söyledi:

'Dolaştığım illerde vatandaşlarla sohbet ediyorum. Cumhurbaşkanımızın hizmetlerini anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımız başımızda olmasaydı halimiz Suriye'den, Irak'tan farklı olmazdı. Vatandaşlar da sağ olsunlar bize kanaat getiriyorlar. Bize destek veriyorlar.'

Özavcı, bir sonraki durağının Muğla olacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için çıktığı Türkiye turunu Ankara'da tamamlayacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA