Elektrik Faturası Şok Etti

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ikamet eden bir esnaf apartman otomatiğine gelen 12 bin 389 lira 40 kuruşluk fatura ile karşılaşınca hayatının şokunu yaşadı.

Elektrik Faturası Şok Etti
Nevşehir’in Ürgüp ilçesi Sivritaş Mahallesi’nde ikamet eden ve Ürgüp’te esnaflık yapan Mustafa Doğru, binanın girişine bırakılan 12 bin 389,40 liralık otomatik faturasını görünce hayatının şokunu yaşadı. Mustafa Doğru, durumu elektrik dağıtım şirketi yetkililerine iletti. Yetkililer ise yanlışlık olabileceğini belirterek Doğru’dan faturayı istedi.

Faturayla ilgili henüz bir işlem yapılmadığını belirten Mustafa Doğru, "25 gün önce apartmanın merdiven otomatiğinin ortak kullanım faturasını üzerime almıştım. Eski borcunu da ödemiştim. 25 gün sonra Cumartesi günü eve geldiğimde kapımda bir fatura gördüm ve faturanın tutarı beni şoke etti. Cumartesi günü olması sebebiyle müşteri hizmetlerini aradım, onlar da sorunun giderilebileceğini söyledi.

Ancak bir haftadır bir işlem yapılmadı. Yetkililer faturanın aslını aldı ama görüntüsü elimde. Şimdilik bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA