Belediyelere Yapılan Görevlendirme

İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında Diyarbakır'ın Bismil Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Gülenç'i, KAMŞADER Genel Başkanı Büyükburç ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında Diyarbakır'ın Bismil Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç'i, Anadolu Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAM-ŞADER) Genel Başkanı Ahmet Büyükburç ziyaret etti.

Büyükburç ve beraberindekiler Gülenç'i makamında ziyaret ederek görüştü. Gülenç, şehitlerin vatanları için canlarını seve seve verdiğini, şehitlerin yakınlarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Şehit yakınlarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Büyükburç, şöyle konuştu:

'Devletin tüm imkanlarını sizler için seferber etmeye hazırız. Devletini sevmeyen devletine ihanet içinde olanları belediyelerin içinde temizleyeceğiz. Buralarda doğan boşluklara da devletini, vatanını seven memleket için bedel ödeyen insanları dolduracağız.'

Büyükburç da devletin şehit yakınlarına gösterdiği ilgiden memnun olduklarını anlatarak, 'Kamuda çalışan yaklaşık 300 bin şehit ve gazi yakını çok şükür bugüne kadar devlete karşı hiçbir ihanetin içine girmediler. Vatanımız için her zaman hazırız.' diye konuştu.
Kaynak: AA