Başkan Üzülmez'den Açılış Bayramına Davet

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kocaeli’de yapılacak olan “Açılış Bayramı” öncesi Kartepeli hemşehrilerini ve esnafları ziyaret ederek açılış bayramına davet etti.

Başkan Üzülmez'den Açılış Bayramına Davet
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstasyon Mahallesi’ndeki ziyaretinde Kartepe ve çalışmalarla ilgili istişarede bulunurken, diğer taraftan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Mart pazar günü saat 16.00’da İzmit Perşembe Pazarı alanı (Demokrasi Meydanı)’nda gerçekleştireceği “8.Açılış Bayramı”na da davet etti.

Ziyaretlerin ardından konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Halk oylaması öncesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın kentimizi ziyaret edecek olmasından onur duyuyoruz. Kocaeli’ye yapılan sayısız yatırımın açılışını gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanımız, bir kez de Kocaeli’den hem Kocaelilere hem de tüm Türkiye’ye seslenerek; evet demenin, huzur demek, mutluluk demek, kardeşlik demek, büyük, güçlü, onurlu, dirayetli, dünyada söz sahibi olan bir Türkiye demek olduğunu anlatacak. Her zaman olduğu gibi Kartepe yine hazırdır ve Cumhurbaşkanımızın yanında olacaktır. Sevdamız vatan ve milletdir ” dedi.

Kaynak: İHA