Başkan Akgül Müteahhitlerle Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Müteahhitler Derneğinin düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Başkan Akgül Müteahhitlerle Buluştu
Programda Mamaklı müteahhitleri dinleyen Mamak Belediye Başkanı Akgül, bölgede gecekondunun tamamen yok olması için çeşitli kentsel dönüşüm projelerinin hızla yürütüldüğünü kaydetti.

Akgül, kentsel dönüşümün özel sektörle birlikte daha hızlı ve daha güzel olacağı kanaatinde olduklarını belirterek, yaptıkları düzenlemeler ile Mamak’ı müteahhitler için bir cazibe merkezi haline getirdiklerini ifade etti.

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ise, toplumun her kesimine yönelik kapsayıcı çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, ülkece elde edilen kazanımların devamı için referandumun hayati önem taşıdığını vurguladı.

“Müteahhitler olarak ‘evet’ diyoruz”

Müteahhitler adına konuşan Mamak Müteahhitler Derneği Başkanı Hamza Can, “Başkanım siz göreve geldikten sonra Mamak’ta müteahhitler çok daha kaliteli bir şekilde iş çıkarmaya başladı.

Sorunların çözümünde her zaman iletişim büyük önem taşıyor. Bugün bizi kırmayarak buraya gelip bizleri dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum. İstikrardan en fazla etkilenen meslek grubunda yer alıyoruz. İstikrarın devamı için doğal olarak bizler de müteahhitler olarak ‘evet’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA