Artvin Valisi Doğanay Şoförleri Dinledi

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Alparslan, Öğrenci Kooperatifi Başkanı Erdinç Yüzbaşıoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Vali Doğanay, ziyarette yaptığı konuşmada, Artvin halkına verilen kaliteli hizmet için şoför esnafına teşekkür etti.

Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğanay, şoför esnafının karşılaştığı sorunların giderilmesi noktasında ellerinden gelen desteğin sağlanacağını söyledi.

Doğanay, Hopa-Artvin karayolundaki 690 rakımlı Cankurtaran Geçitine alternatif olarak yapılan 5 bin 200 metre uzunluğundaki çift tüplü Cankurtaran Tüneli'nde yapım çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü de sözlerine ekledi.

Alparslan da Vali Doğanay'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek şöyle devam etti:

'Özellikle Hopa-Borçka karayolu üzerinde yapımı devam eden Cankurtaran Tüneli’nin bir an evvel hizmete açılmasını istiyoruz. Tünel özellikle kış mevsiminde şoför esnafı ve sürücüler için hem güvenli bir ulaşım yolu sağlayacak hem de zaman kaybını önleyecek. Aynı zamanda Hopa-Borçka karayolu yaklaşık 12 kilometre kısalacak.

Böylece sürücüler yakıttan da büyük tasarruf etmiş olacak. Yeni şehir girişi yolunun tamamlanmasıyla trafik bir nebze olsun rahatlayacaktır. Şehir içi trafiğinde ve özel halk otobüsü duraklarındaki hatalı parklar konusunda zaman zaman sorun yaşıyoruz.'

Kaynak: AA