AK Parti İl Başkanı Özmen'den Kılıç Ve Soylu'ya Teşekkür

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın’da ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Özmen'den Kılıç Ve Soylu'ya Teşekkür


Bakan Kılıç’ın ziyaretleri hakkında bilgi veren Özmen, “Sayın Akif Çağatay Kılıç, valilik ziyaretinin ardından il kadın kollarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katıldı.

Hem kadınlar günü hem de 16 Nisan’da yapılacak olan halkoylaması ile ilgili önemli mesajlar veren bakanımız salondaki bayanlardan halkoylaması için söz aldı. Ardından il başkanlığımızı ziyaret eden sayın bakanımız partimizin anı defterini imzalayarak toplantı salonumuzda partililerimiz ile sohbet etti. Ardından bakanımız Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti. Federasyon binasında kulüp yöneticileri ve spor camiası ile sohbet eden bakanımıza federasyonun 30 yıllık tarihinde federasyon binasını ilk ziyaret eden bakan olmasından dolayı camia tarafından teşekkürleri iletildi. Daha sonra bir takım resmi ziyaretler yapın sayın bakanımız Efeler ilçemizin Işıklı mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek kendisine ikram edilen çayı içti. Bakan beyin Aydın’daki son programı partili gençlerin yoğun katılımı ile Efeler ilçe gençlik kollarınca düzenlenen 2. Genç Kürsü programı oldu” dedi.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ise Nazilli, Çine, Efeler ve Buharkent ilçelerinde vatandaşlarla buluştuğunu kaydeden Özmen, “Sayın Süleyman Soylu ise Perşembe günkü programına Nazilli ilçemizde STK, muhtarlar, oda temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler ile kahvaltıda buluştu. Ülkemizin dünü ve bugününü anlatan bakanımız yoğun bir ilgiyle karşılandı. Ardından Çine ilçemize geçen bakanımız Çine AK Parti İlçe Başkanlığınca Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen STK, muhtarlar ve partililerin katıldığı toplantıda bir konuşma yaptı. Sonrasında Çine ilçesinde esnafı ziyaret eden sayın bakanımız Efeler ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışına katılmak için Aydın’a hareket etti. Efeler programına esnaf ziyareti ile başlayan bakanımız sağanak yağmura rağmen hem esnaf ziyaretini gerçekleştirdi, hem de partimizin seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosunun açılışı için toplanan partililerimize sayın bakanımız halkoylaması sürecini anlattı ve onlardan evet için söz aldı. Seçim bürosu ziyaretinin ardından büronun üst katlarında bulunun MHP İl Başkanlığı’na bir nezaket ziyaretinde bulunan Sayın Bakan ardından Aydın Valiliği ve Çevik Kuvvet şube müdürlüğünü ziyaret etti. Sonrasında Buharkent’e hareket eden Bakanımız saat 22.00’dan 23.00’a kadar kendisini bekleyen Buharkentli hemşerilerimize hitap etti. İki gün boyunca süren bu ziyaretlerde bizi bağrına basan tüm hemşerilerimize, üyelerimize, canla başla çalışan teşkilatlarımıza, bize eşlik eden basın mensubu ve emniyet teşkilatına ve en önemlisi de sayın bakanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA