AK Parti İl Başkanı Çalkın, Kağızman'da

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kağızman’da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Çalkın, Kağızman'da
Çalkın, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde Cumhurbaşkanlı Sistemi ve Yeni Anayasa hakkında vatandaşlara bilgeler verdi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, geldiği Kağızman’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Kağızman merkez ve köylerinde vatandaşlarla buluşan Çalkın, vatandaşlara neden ‘evet’ demeleri gerektiğini en ince detaylarına kadar anlattı. Çalkın, vatandaşlardan 16 Nisan’da yapılacak referandumda destek istedi.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve beraberindekiler, Kağızman Seçim Koordinasyon Merkezi’nde açılış öncesi incelemelerde bulundu. Çalkın, daha sonra sırasıyla Belediye Başkanlığı, Kağızman Devlet Hastanesi, Paslı, Ortaköy, Çilehane, Kötek ve Bulanık köylerini de ziyaret etti. Çalkın, son olarak Kars’ta 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ile geçmişte AK Parti’de ana kademede görev almış il başkanları ile merkez ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.
Kaynak: İHA