Ak Parti Hatay İl Başkanı Atıç, Yayladağı'ndaki STK'larla Bir Araya Gelldi

AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Ahmet ATIÇ, Yayladağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,Yayladağı Spor Kulübü ve Yayladağı Gençlik Derneği yönetimi ile Antakya’da bir araya geldi.

Ak Parti Hatay İl Başkanı Atıç, Yayladağı'ndaki STK'larla Bir Araya Gelldi
AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Ahmet ATIÇ, 16 Nisan da yapılacak referandum münasebetiyle, yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında istişarelerde bulunmak üzere, Yayladağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,Yayladağı Spor Kulübü ve Yayladağı Gençlik Derneği yönetimi ile Antakya’da bir araya geldi.

Atıç yaptığı konuşmada, "Kıymetli dostlar malumunuz önümüzde bir referandum var. Siyasi görüşlerimizi bir kenara koyup ülkemizin birliği ve geleceği için bu süreci iyi analiz edecek ve hep beraber inşallah evet diyeceğiz. Fakat sadece bizim evet dememiz yetmez, etrafımızda kim varsa, eşimiz, dostumuz, akrabamız, herkese birebir bu yeni sistemi iyice anlatacak ve evet demeleri yönünde çalışmalar yapacağız. Bu anlamda gerekli çalışmaları yapıp, gerekli desteği sağlayacağınıza dair inancım tamdır" dedi.

Atıç, "Sizlerle olmaktan onur duydum, her birinize, göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve sıcak karşılamadan dolayı ayrı ayrı, şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA