AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Hakkari'de Açıklaması

'Terör örgütleri şunu duysunlar, Yüksekova'ya, Hakkari'ye, Şemdinli'ye bir daha giremeyecekler. Kalleşçe şehit ettikleri teşkilat mensuplarımızın, sivil vatandaşlarımızın, kadınlarımızın, çocuklarımızın, askerlerimizin, korucularımızın, polislerimizin hesapları tek tek sorulacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 'Terör örgütleri şunu duysunlar, Yüksekova'ya, Hakkari'ye, Şemdinli'ye bir daha giremeyecekler. Kalleşçe şehit ettikleri teşkilat mensuplarımızın, sivil vatandaşlarımızın, kadınlarımızın, çocuklarımızın, askerlerimizin, korucularımızın, polislerimizin hesapları tek tek sorulacak.' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, beraberindekilerle, Şemdinli ilçesinde evinin balkonunda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Hakkari'den AK Parti 1. sıra milletvekil adayı olan Ahmet Budak'ın ailesini ziyaret etti.

Çalık, burada, 'Şemdinli’de çok kıymetli kardeşimizi terör örgütü şehit etti. Ahmet Budak yiğit bir kardeşimizdi. Onun kahraman eşi, evlatları, kardeşleri hepsi dimdik ayakta.' diye konuştu.

'Terör örgütleri şunu duysunlar, Yüksekova'ya, Hakkari'ye, Şemdinli'ye bir daha giremeyecekler. Kalleşçe şehit ettikleri teşkilat mensuplarımızın, sivil vatandaşlarımızın, kadınlarımızın, çocuklarımızın, askerlerimizin, korucularımızın, polislerimizin hesapları tek tek sorulacak.' diyen Çalık, 'Terör örgütlerine burada yatacak yer vermeyeceğiz. Her dakika bu bölgede bir milletvekili arkadaşımız olacak. Başbakanımızın dediği gibi inşallah bu bölgeye yatırımlar yapacağız. Hep birlikte kalkındıracağız.' değerlendirmesinde bulundu.

Çalık daha sonra partisinin ilçe başkanlığını ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin bilgi verdi.

Bölgede halkın, polisin, askerin ve güvenlik korucularının terör örgütlerine karşı çıkacağını vurgulayan Çalık, bu vatanın evlatlarının artık terör örgütlerine asla izin vermeyeceğini dile getirdi.

Kaynak: AA