Yeşilova Ve Karamanlı'da Esnaf Kooperatifleri Başkanları Değişmedi

Yeşilova ve Karamanlı ilçelerindeki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatiflerinin, olağan genel kurulları yapıldı.

Yeşilova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin, Ziraat Odası Konferans Salonu'nda yapılan genel kurul toplantısına, Türkiye Şoförler ve Otomobil Federasyonu 2. Başkanı ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Burdur ve ilçelerinin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanları, Burdur ve Karamanlı Halk Bankası şube müdürleri, meslek odaları başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı.

Divan başkanlığını Tural'ın yaptığı genel kurulda 2016 yılının kati ve 2017 yılının tahmini bütçeleri belirlendi.

2016 yılı mali bütçesinin onaylanmasının ardından, tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Erhan Sönmez yeniden başkanlığa seçildi.

Karamanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin Nimet Güvener Konferans Salonu'ndaki genel kurul toplantısında da divan başkanlığını Türkiye Şoförler ve Otomobil Federasyonu 2. Başkanı Tural üstlendi.

2016 yılının kati ve 2017 yılının tahmini bütçelerinin belirlenmesinin ardından tek liste ile yapılan seçimde, mevcut başkan Metin Sipahi yeniden başkanlığa seçildi.

Kaynak: AA