Vali Güvençer'in Soma Ziyareti

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ilçe ziyaretleri kapsamında Soma ilçesini ziyaret ederek yatırımları yerinde inceledi, kurum yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Güvençer, Soma Kaymakamlığı önünde Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Oruç Fevzi Kara, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Soma İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamında Soma'ya yapılan çalışmalar hakkında kurum müdürlerinden bilgi alan Güvençer, daha sonra Maden İşçileri Soma Şubesi, Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Şubesi, Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi 1 No'lu Şubesi ve Maden İşçileri Sendikası 2 No'lu şubesi ile Hak-İş'e bağlı Öz Maden İş Sendikasını ziyaret ederek sendika temsilcilerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Soma Sağlık Sosyal Eğitim Vakfı'nı ziyaret ederek Başkan Mustafa Bayraktar yönetim kurulu üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Güvençer, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Manisa'da toplu açılış töreniyle hizmete açılan 300 yataklı Soma Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Hastane Başhekimi İlker Çokboz'dan bilgi alan Güvençer, hastane içinde servis ve poliklinikleri gezdi, yatarak tedavi gören hastalarla sohbet edip, yeni hastane hakkındaki görüşlerini sordu.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Güvençer, 'Soma Devlet Hastanesi her şeyden önce kimliği, kişiliği ve personeli ile Somalılarımıza ve hastalarımıza güven veriyor. Fiziki yapısıyla insana huzur veriyor.' diye konuştu.

Kaynak: AA