TÜRMOB Heyeti Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) heyeti, Muhasebe Haftası dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

TÜRMOB Genel Başkanı Cemal Yükselen ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'i ziyaret ederek, özel defteri imzaladı.

Yükselen, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

'Yüce Atatürk, kurduğun Türkiye Cumhuriyeti'nde görev yapan TÜRMOB çatısı altında örgütlü, ülke genelindeki 77 Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ve 8 Yeminli Mali Müşavirler Odasına kayıtlı 105 bin meslek mensubu, 17 bin stajyer, büro çalışanları ve aileleriyle birlikte sayısı 500 bini geçen muhasebe camiası olarak huzurlarındayız.

Mesleğimizin tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın artırılması amacıyla her yıl 1-7 Mart arasında kutlanan Muhasebe Haftası etkinlikleri nedeniyle burada olmaktan onur duymaktayız. Kaliteli hizmet sunarak, işletmelerimize ve ülkemizin gelişimine katkı sunmanın yanı sıra kamu maliyesinin finansmanı sağlamada köprü görevi gören mesleğimiz, kısa sürede etkin, saygın bir konuma ulaşarak, uluslararası camiada söz söyleyen ve yön gösteren bir meslek örgütü haline gelmiştir.

Kurmuş olduğun çağdaş, demokratik cumhuriyeti geliştirmek, güçlendirmek ve yaşatmak için meslek camiası olarak inancımızı ve kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Yüksek anınız önünde saygıyla eğiliriz.'

Kaynak: AA