TOBB'dan Kayseri Ticaret Borsası'na Akreditasyon Belgesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kayseri Ticaret Borsası'na (KTB) Oda/Borsa Akreditasyon belgesi verdi.

KTB Başkanı Şaban Ünlü, yazılı açıklamasında, TOBB 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni'nin, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirildiğini anımsattı.

Törende, Kayseri Ticaret Borsasına, TOBB Akreditasyon sistemi kapsamında yürüttüğü çalışmalardaki başarısı nedeniyle akreditasyon belgesi takdim edildiğini aktaran Ünlü, etkinliğe, Meclis Başkanı Recep Bağlamış, Başkan Yardımcısı Mehmet İştahlı, Yönetim Kurulu üyesi Bekir Çizmeli, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Onay ile katıldıklarını belirtti.

Daha önce de 5 yıldızlı hizmet kalitesine sahip olduklarına dikkati çeken Ünlü, şunları kaydetti:

'Kayseri Ticaret Borsası olarak her zaman kurumsallaşma ve üyelerimize daha iyi hizmet verme adına çalışmalar yapıyoruz. TOBB tarafından getirilen standartlar kalite bilincinin artmasına ve oda/borsaların Avrupa ülkelerindeki sisteme uyum sağlaması açısından son derece önemli. Biz de bunun farkında olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yoğun bir gayret gösterdik ve belgemizi almaya hak kazandık. Kayseri, ticareti ile bilinen bir şehir. Biz de bu ticareti yapan üyelerimize en iyi şekilde hizmet verme gayretindeyiz. Belgeyi almamızda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA