Pursaklarlı Kadınlar Kayak Merkezinde Keyifli Bir Gün Geçirdi

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız ve Hüma Sultan Hanım Evlerindeki işaret dili kursiyerleri, Elmadağ Kayak Merkezi’nde keyifli bir gün geçirerek, mutluluklarını işaret diliyle ifade etti.

Pursaklarlı Kadınlar Kayak Merkezinde Keyifli Bir Gün Geçirdi
Pursaklar Belediyesi Hanım Evi üyeleri, kurslarına bir günlük ara vererek Elmadağ’da kayak yapıp stres attı. Ayyıldız ve Hüma Sultan Hanım Evlerindeki işaret dili kursuna katılan çok sayıda kursiyer, Elmadağ Kayak Merkezi’nde mangal keyfi eşliğinde kayak yaptı. Belediyenin otobüsleri ile Elmadağ Kayak Merkezi’ne giden kadınlar, gün boyu kızaklarla kayıp, atlara binmenin mutluluğunu yaşadı.

Hayatlarında ilk defa ata binen kadınlar, bu anları ölümsüzleştirmek için bolca fotoğraf çektirdi. Kar üstünde mangal yakıp, soba eşliğinde ısınan kadınlara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in ikramı olan ekmek arası sucuk dağıtıldı. Ankara’nın güzelliklerini Pursaklar Belediyesi ile birlikte keşfeden kadınlar, kısa bir molanın ardından hanım evlerindeki çalışmalarına devam etti. Kayak sporundan memnun kalan Pursaklarlı kadınlar, Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA