Kaymakam Alibeyoğlu'na Ziyaret

Güroymak Obsidyen Spor Kulübü yönetici ve sporcuları ilçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alibeyoğlu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya gereken önemi ve desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

İlçedeki sporcuların hizmetine sunulmak üzere Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve belediyenin katkılarıyla spor kompleksi kurulması için yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini kaydeden Alibeyoğlu, spor alanlarının çoğalmasıyla ilçedeki sporcu sayısının da buna bağlı olarak artacağını bildirdi.

Alibeyoğlu, 'Gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlıyoruz. Yürütülen çalışmalar kapsamında futbol, basketbol, voleybol ve etrafında yürüme parkuru bulunan 4 adet semt sahası ile tüm ilçe halkını sporla buluşturacağız.' diye konuştu.

Kulüp Başkanı Emrah Aktaş, çalışmaları ile ilgili Kaymakam Alibeyoğlu'nu bilgilendirdi.

Spor branşlarında bu yıl yapılacak olan şampiyonlara katılma noktasında Alibeyoğlu’dan destek talebinde bulunan Aktaş, Obsidyen Kültür, Spor, Sanat ve Gençlik Kulübü Derneği olarak 2016 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul gören 'Yetim peygamberin ümmeti ümmetin yetimleriyle el ele' projeleri kapsamında muaythai, kickboks, Kort tenisi, voleybol, fotoğrafçılık ve tiyatro alanında kurslar açtıklarını ifade etti.

24 farklı branşta lisan verebildiklerini aktaran Başkan Aktaş, spor ve sanat alanında hazırladıkları projelerle gençleri kötü ortam ve alışkanlıklardan koruyarak sosyalleşmelerini, kültürlü, bilgili, sorgulayan ve dünyadaki akranlarıyla aynı kulvarda yarışabilecek bir gençlik yetiştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Kulüp yöneticileri, Alibeyoğlu'na üzerinde ismi yazılı eşofman hediye etti.

Kaynak: AA