Hayırseverler Ortaokulu'na Bir Derslik De Sirkeci'den

Denizli'de, 'Tam Gün Eğitime Geçişte Bir Derslik de Sizden' kampanyası kapsamında hayırseverler tarafından imece usulü yaptırılacak okulun bir dersliğini iş adamı Fatin Sirkeci üstlendi.

Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi'nde yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu'na destek için iş adamı Fatin Sirkeci ile protokol imzalandı.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, valilik makamında gerçekleşen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Hayırseverler Ortaokulu için 18. protokolü imzalayacaklarını belirtti.

Vali Altıparmak, 'İş adamımız Fatin Sirkeci'ye teşekkür ediyoruz. 'Az veren candan çok veren maldan' derler ama hayırseverimiz Fatin Sirkeci beyefendinin verdiği az değil. Önemli olan bu okulumuza katkı sağlamak, eksiğimizin tamamlanması. İkili öğretimden tekli öğretime geçmemiz noktasında bu ciddi bir destek. Kendisine teşekkür ediyor, diğer niyeti olan hayırseverlerimize de örnek olmasını diliyorum.' dedi.

Konuşmaların ardından Altıparmak ile ortaokulun yapımına 100 bin lira yardımda bulunan hayırsever iş adamı Fatin Sirkeci tarafından protokol imzalandı.

'Tam Gün Eğitime Geçişte Bir Derslik de Sizden' kampanyası ile Zeytinköy Mahallesi'nde yaptırılacak 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu, bodrum, zemin, 3 kat ve konferans salonundan oluşuyor.

Kaynak: AA