'Benim Adım İyilik' Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Edremit Kaymakamlığı tarafından "Benim Adım İyilik" sloganıyla hayata geçirilen ve örnek bir proje olarak gösterilen "Benim Adım İyilik" Projesi, Edremit’te toplumsal dayanışmayı hedefleyerek, sosyal farkındalık oluşturmayı amaçlarayarak ihtiyaç sahibi herkese el uzatılıyor. Benim Adım İyilik Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında sponsor destekleriyle oluşturulan ve 10 binden fazla kıyafetin bulunduğu kıyafet dağıtım noktasında yeni kıyafetler ihtiyaç sahibi kişiler ile buluşturuluyor.

'Benim Adım İyilik' Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Proje kapsamında Kaymakam Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı Edremit okullarından Karagözoğlu İlkokulu öğrencilerini kıyafet dağıtım noktasında ağırlayarak, yeni kıyafetler hediye ettiler. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler Kaymakam Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı’ya çok teşekkür ettiler.

Kıyafet dağıtımında konuşan Kaymakam Sırmalı, "Öğrenciler bizim geleceğimiz, onların mutlu olduğunu görmek ve bir nebze de olsa onları gülümsetebilmek bizim için çok önemli" dedi.

Bu proje ile öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükselterek okul başarılarının artırılması hedefinde olduklarını ifade eden Kaymakam Sırmalı, “Benim Adım İyilik" diyen sponsor firmalara ilgileri, duyarlılıkları ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Projemiz, bir sosyal sorumluluk projesi olup katma değer oluşturabileceğini düşünen herkese açıktır. Bu bağlamda herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Öğrenciler ile yakından ilgilenen Kaymakam Ali Sırmalı onlarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA