Bakan Kaya'dan Başkan Atilla'ya Ziyaret

Diyarbakır’a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Cumali Atilla ile görüştü.

Bakan Kaya'dan Başkan Atilla'ya Ziyaret
Çeşitli temaslarda bulunmak için Diyarbakır’a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Diyarbakır Havaalanı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Vali Hüseyin Aksoy ve kurum kuruluşların amirleri tarafından karşılandı. Bakan Kaya, Diyarbakır Valiliği ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Bakan Kaya, Büyükşehir Belediyesi protokol kapısında Başkan Atilla, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları tarafından karşılandı. Ziyarette Bakan Kaya’ya, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy da eşlik etti.

“Anne Oteli Projesi’ni başlattık”

Görüşmede Başkan Atilla, Bakan Kaya’ya, kentin sorunlarını çözmek için geliştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Atilla, hem yaşlılar hem de engelliler için aktif yaşam alanı oluşturmak istediklerini, bunun için geliştirilen proje ile Parkorman’ı engelliler ve yaşlılar için yeniden düzenleyeceklerini kaydetti.

Atilla, "Yapmış olduğumuz sosyal projelerin en önemlilerinden birisi, hasta yakınlarına misafirhane açtık. Misafirhane şuanda faaliyette. Aynı zamanda Anne Oteli Projesi’ni başlattık. İlimize gelip doğumdan önce misafir olarak kalması gereken durumlarda biz onları misafir edeceğiz" dedi.



“Projelere destek vermeye hazırız”

Başkan Atilla’yı yürütülen çalışmalardan dolayı tebrik eden Bakan Kaya ise Diyarbakır için yapılacak her türlü sosyal projeye destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: İHA