Attığı Sevgi Tweeti Hayatını Değiştirdi

Gaziantepli 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Efe Kuruşçu, kadın ve erkeklerin ilişkilerinde sevginin önemi ile ilgili attığı tweet hayatını değiştirdi. Kuruşçu, 3 yılda 320 bin takipçiye ulaşarak, fenomenler arasına girdi.

Attığı Sevgi Tweeti Hayatını Değiştirdi
İstanbul Beykent Üniversitesi reklamcılık bölümünde okuyan Efe Kuruçcu, 2011 yılında kaydolduğu twetterda 2013 yılında kadın ve erkek ilişkilerinde sevginin önemine vurgu yapan bir cümle paylaştı. Attığı tweet aradan geçen 3 yıla rağmen halen bazı kullanıcılar tarafından da paylaşılan Efe Kuruşçu’nun, akabinde ise aşk ve sevgi üzerine attığı mizahi tweetler, ilgi görmeye başladı.

3 yılda fenomonler arasına giren 23 yaşındaki Efe Kuruşçu, 320 bin takipçiye ulaştı. Tweetleri bin ile 10 bin arasında beğeni alan Kuruşçu’nun paylaştığı videolar ise ayda ortalama 25 bin kişi tarafından görüntüleniyor.

"Her şey bir anda oldu"

Gaziantepli fenomen Kuruşçu, 2013 yılında bir twetin hayatını değiştirdiğini belirterek, "Kadınlar ve erkeklerin birbirlerini sevmesi, sevgisi üzerine bir tweet attım. Sabah kalktığımda twettim hayli bir paylaşılmıştı. Ondan sonra takipçi sayım artmaya başladı.

Twettlerime devam ettim. 2013 yılından beri düzenli twett atıyorum. Genelde paylaşımlarım mizah ve günlük ilişkiler konuludur. İnsanların düşündüğü şeyi ben yazıyorum. Onlar da yazılarımdan bir şeyler bulup paylaşıyorlar. İnsanlar aslında attığım twettleri okurken bunu ben düşünmüştüm diyor" dedi

Ünlü isimler tanışmak istiyor

Kuruşçu özellikle PR ajansları ve ünlülerin peşinden koştuğunu belirterek, bir çok ünlü isme de sosyal medya danışmanlığını yaptığını kaydetti.

Siyasetçilerin de kendisi ile tanışmak istediğini vurgulayan Kuruşçu, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 2015 yılında benimle tanışmak istemişti. CHP’li Aylin Nazlı Aka beni Ankara’ya davet etti gitmeyi düşünüyorum. Beni Hande Yener Sinan Akçil, Nihat Doğan gibi birçok ünlü beni takip ediyor. Birçok ünlüye sosyal medya danışmanlığı yapıyorum” diye konuştu.



"Sokakta görenler fotoğraf çektiriyor"

Efe Kuruşcu, Twitter den tanınması ve paylaşımların beğenilmesi nedeniyle insanların yoğun ilgisini gördüğünü de kaydetti.

Kuruşçu, kendisini gören ve tanışanların kendisi ile fotoğraf çektirmek istediğini belirterek, kimilerinin ise paylaşımları ile ilgili düşüncelerini söylediğini ifade etti.

Twetter fenomeni Efe Kuruşçu, düzenli olarak devam ettiği tweetleri ile hedefinin ise Twitter’in Türkiye temsilciliğinde çalışmak olduğunu söyledi
Kaynak: İHA