Vali Gül, Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor

Sivas Valisi Davut Gül Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nü, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’nü, Aşık Veysel Kültür Sanat Evi ile KOSGEB İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Vali Gül, Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor
İlk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Gül, burada Müdür Vekili Kadir Boztepe ile birlikte bir süre müdürlüğü gezerek hem çalışanlar hem de işlem yaptıran vatandaşlar ile görüştü. Gül, kurumun Kümbet yolu üzerinde yer alan ana binası ile İstasyon Cadde’sinde bulunan ek binası hakkında Boztepe’den bilgi aldı.

Gül, ardından Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’ne geçerek Bölge Müdürü Ömer Açıkalın’dan müdürlüğün hizmetleri hakkında brifing aldı. Aşık Veysel Kültür Sanat Evi’nde devam eden çalışmaları da yerinde inceleyen Gül, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ve diğer yetkililerden bilgi alarak sanat evini gezdi. İncelemelerde Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan da yer aldı.

Gül, son olarak KOSGEB İl Müdürü Bahattin Ünal’ı da ziyaret ederek KOSGEB’in son dönemlerde yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Kaynak: İHA